Често поставувани прашања

Онлајн Фокус ви овозможува да одберете претплата,на тој начинн да имате пристап да неделен весник. За да се регистрирате проследете ги следните чекори

1. Посетете ја веб страната online.fokus.mk
2. Одберете го полето регистрирај се,.
3. Пишете го вашиот е маил , име и презиме и напишете лозинка ( со која што ке се најавите покасно)
4.  После неколку минути на вашиот е маил со која се регистриравте ке ви стигне барање конфирмација  на вашиот маил.
5. кликни во линкот за конфирмација на е маил адреса. Сега вашиот акооунт е активен.
6. вашиот акоунт истовремено може да се користи само од еден уред.

1. Начини на плаќање

1. Плаќање со платежна картичка (дебитна или кредитна)

При плаќање  со платежна картичка, одкако ќе ја потврдите нарачката системот ќе ве префрли на страницата за плаќање каде безбедно ги внесувате податоците од истата, односно вашето Име и презиме, бројот на платежната картичка, датумот до кога важи вашата платежна картичка и CVV кодот кој се наоѓа на задната страна на картичката.

Одкако ќе ги пополните податоците, потврдете ја нарачката и почекајте 10-15 секунди за трансакцијата да биде потврдена.

Системот по процесирањето на трансакцијата автоматски ќе ве врати назад со потврда дали е успешно процесирано плаќањето.

При целиот процес на плаќање вие директно кореспондирате со картичниот процесор и вашите податоци не се видливи за нашите вработени и истите не се зачувуваат на   се со цел да ја задржиме вашата доверливост и приватност, и да ве заштитиме.

Препорачуваме плаќањето со платежна картичка да го вршите од уред кој е во ваша сопственост и да избегнувате јавни инернет мрежи, интернет кафеа и туѓи уреди при реализацијата на нарачката.

2. Кои се понудите за ретплата ?

Неделна (1 број)
Месечна
3 Месечна
6Месечна
Годишна

3. Од кои уреди може да се логираме?

Фокус онлајн е достапен за десктоп пц, лаптоп, смартфони и таблет.

4.Каде да се обратам во случај на проблем ?

Екипата на онлајн фокус е достапна 24 часа за контакт преку е маил ина [email protected] или тел број 076/346-514