Keni pytje në lidhje me Fokus Online?

Të gjitha sqarimet rreth llogarisë tuaj, abonimit, përdorimit dhe çështje të tjera rreth platformës.

Како да креирам моја сметка?

Llogaria në platformën KOHA Ditore Online ju mundëson të zgjedhni abonimin në mënyrë që të të keni qasje në gazetën ditore. Për ta krjiuar llogarinë, ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Vizitoni faqen online.koha.net
 2. Zgjedhni fushën Regjistrohu e cila gjendet në anën e djathtë të pjesës së sipërme të ballinës.
 3. Jepni e-mailin tuaj personal, emrin dhe mbiemrin, si dhe krijoni një fjalëkalim.
 4. Pas pak minutash, në e-mail adresën që keni dhënë ju vjen kërkesa për ta konfirmuar e-mailin adresën tuaj.
 5. Klikoni linkun për konfirmim të e-mail adresës. Tani llogaria është aktive dhe mund të vazhdoni me abonimin tuaj në gazetën online.
 6. Llogarinë mund ta përdorni vetëm përmes një pajisje në të njëjtën kohë.

Si të abonohem 2 ?

Ekzistojnë tri forma të abonimit në KOHA Ditore Online. Në qoftë se jetoni jashtë Kosovës, shihni format 1 dhe 3.

Pagesa përmes kartelës bankare kredit apo debit bëhet duke u kyçur tek forma e abonimit (https://online.koha.net/abonohu) në KOHA Online, ku pastaj duhet të jepni numrin e kartelës, numrin e sigurisë që gjendet mbrapa kartelës, si dhe emrin e bankës tuaj. Për më shumë, shiko videon.

Pagesa përmes parave të gatshme bëhet duke vizituar redaksinë e Kohës Ditore në adresën Sheshi Nëna Terezë pn, Prishtinë (përmbi Restaurant "Rings"). Pasi të bëni pagesën, stafi do ta krijojë llogarinë tua. Të gjitha të dhënat e llogarisë do t’ju dërgohen në e-mailin tuaj, prej nga mund t’i përdorni menjëherë për t’u kyçur në KOHA Online.

Pagesa përmes Transferit Bankar (Wire Transfer) mund të bëhet duke përcjellur secilin nga pesë hapat e mëposhtëm:

 1. Krijo llogarinë në KOHA Ditore Online
 2. Zgjedh njërën nga pakot e abonimit
 3. Dërgo pagesën në njërën nga bankat tona
  • ProCredit - 1110086926000189
  • NLB - 1701001010645930
  • TEB - 2011000000081423
  • Raiffeisen - 1501001002095874
  • BKT - 1901217632031247
  • B. Ekonomike - 1401000000903831
  • BpB - 13002712000030870
  • CREDIT SUISSE:IBAN: CH04 0483 5099 2472 0100 5
   BIC/SWIFT: CRESCHZZ84A
   FIRMA: ERA PRESS
   SIHLSTRASSE 38
   CH-8001 ZÜRIC

Cilat janë ofertat e abonimit?

Ju mund të zgjedhni katër pako të ndryshme të abonimit në KOHA Ditore Online.

Pako e parë përfshin abonimin njëmujor për çmimin 7.00 EUR
Pako e dytë përfshin abonimin tremujor për çmimin 20.00 EUR
Pako e tretë përfshin abonimin gjashtëmujor për çmimin 40.00 EUR
Pako e katërt përfshin abonimin njëvjeçar për çmimin 80.00 EUR, përmes të cilit përfitoni një muaj shtesë gazetën pa pagesë.

Në cilat paisje mund të përdoret llogaria?

Ju mund të krijoni llogarinë dhe ta përdorni atë në kompjuterin tuaj personal (desktop), në telefonin tuaj të mençur, apo në pajisjet tablet. Për të pasur qasje në llogari dhe në gazetë duhet të jeni të kyçur në internet.

Në ora sa publikohet gazeta online?

Gazeta e ditës është e qasshme çdo ditë të javës nga ora 7:00 e mëngjesit.

Ku të drejtohem nëse has në ndonjë problem?

Stafi i KOHA Online është i gatshëm për t’ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Shkruani në [email protected] apo telefononi në numrat 070555666