Како функционира фокус онлајн?

Вие ке имате пристап до онлајн весникот во било кое време, од кога ке се претлатите и тоа на само три чекори.

Креирај сметка

Регистирај се брзо и лесно пополнувајки го формуларот, и почекајте за повратен емаил.

Одберете претплата

Одберете ја претплата која ви одговара и платете сигурно онлајн со вашата картичка.

Читајте го весникот

Кога ке се потврди вашата нарачка, може да го читате весникот во вашиот омилен уред.

1 Број

 • Читајте онлајн од вашиот омилен уред.

 • 60 ден • Најновото издание
  Откажи во секое време
  Архива од весникот
  24/7/365 подршка
 •  
1 Месец

 • Читајте онлајн од вашиот омилен уред.

 • 220 ден
 • -10% Попуст

 • Најновото издание
  Откажи во секое време
  Архива од весникот
  24/7/365 подршка
 •  
3 Месеци

 • Читајте онлајн од вашиот омилен уред.

 • 650 ден
 • -10% Попуст

 • Најновото издание
  Откажи во секое време
  Архива од весникот
  24/7/365 подршка
 •  
6 Месеци

 • Читајте онлајн од вашиот омилен уред.

 • 1350 ден
 • -15% Попуст

 • Најновото издание
  Откажи во секое време
  Архива од весникот
  24/7/365 подршка
 •  
1 Година

 • Читајте онлајн од вашиот омилен уред.

 • 2400 ден
 • -20% Попуст

 • Најновото издание
  Откажи во секое време
  Архива од весникот
  24/7/365 подршка
 •